Смяна на предно и задно стъкло, вече и за iPhone 14

Смяна на предно и задно стъкло, вече и за iPhone 14

В сервизът за телефони на MLgroup вече можете да се възползвате от услуга за смяна на предно или задно стъкло на iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max и iPhone 14 Plus. Поради дългогодишната си практика и опитните специалисти с които разполагаме, ние можем да предложим ремонт на счупено стъкло на дисплей или пукнат гръб за най-новите телефони от серията iPhone 14 на Apple.

Освен за iPhone 14, смяна на счупено стъкло е услуга, която предлагаме и за по-стари модели iPhone като например:

Пълният списък с модели и цени можете да разгледате в категориите Смяна на стъкло на iPhone и Смяна на задно стъкло на iPhone.

От момента на поява на технологията за смяна на счупено стъкло на мобилен телефон, ние извършваме този вид ремонт и можем да гарантираме, че сервизът ни разполага с необходимата апаратура, а техниците ни с богат опит. Поради това можете да сте сигурни, че смяната на счупено стъкло на вашият телефон ще бъде извършена професионално.

При смяна на стъкло се подменя единствено счупеното стъкло върху екрана, като при този вид ремонт се запазва оригиналния дисплей на телефона, а за извършването му е необходима специална апаратура като нагряваща система, вакуум машина, луминатор, машина за отстраняване на лепило, и други.

Важно е да отбележим, че когато телефонът е претърпял изпускане или е повреден в следствие на друг инцидент, винаги има риск, макар и минимален, даден компонент който е работил, след отваряне да спре да функционира.