Смяна на основна камера от MLgroup

Смяна на основна камера от MLgroup

Камерата е една от най-използваните екстри в съвременните мобилни телефони и определено има значение дали работи добре.

Често след изпуксне е възможно да се появят петна. Дори и в първия момент камерата да няма проблем ако стъклото се счупи може да възникне такъв. Въпреки, че е възможно в началото да не влияе на снимките, с течение на времето постъпващата прах може постепенно да надраска и увреди лещата на камерата и да доведе до наложителната и смяна.

Най-лесният начин да разберем дали камерата ни увредена е като я насочим към чисто бял лист или стена. Ако наблюдавате бледи петна или черни точки, то лещата на камерата е увредена и тъй като е прекалено фина не подлежи на ремонт, а се налага смяна на цялата камера.

Друг често срещан проблем с камерата в мобилните ни телефони е липсата на фокус. Спирайки да фокусира, вашата предна или задна камера няма да прави същите ясни снимки както когато е била напълно функционална, като най-често при липса на фокус изображенията излизат размазани.

В нашият сервиз за телефони в София можете да се възползвате от смяна на предна или задна камера за марките:

При смяна на основна или предна камера ние използваме само 100% оригинални части за да гарантираме, че след смяна на камерата, ще можете отново да се насладите пълноценно на заснемането на снимки и видео.