Хидрогел протектори за всички модели телефони

Хидрогел протектори за всички модели телефони

Случвало ли ви се е да не можете да откриете протектор за екрана на мобилният си телефон?

Ако отгововър е да, то ние от MLgroup разполагаме с машина за изрязване на протектори тип “хидрогел“, което ни позволява да предложим защита за дисплея, гърба или камерата на всички видове телефони, включително и такива, които са рядко разпространени или не се срещат в България.

Какво е хидрогел ?

Хидрогел са протектори от ново поколение за всички видове смартфони. Те са изработени от TPU ( термопластичен полиуретан ), благодарение на което имат добра еластичност и висока устойчивост, и тъй като се сливат с дисплея са изключително подходящи за телефони с извит екран. Специалното при този вид протектори е, че предотвратяват задържането на въздушни балончета и се самовъзстановяват от леки драскотини, за разлика от стандартните протектори за телефони. Още една особеност е, че оставяните по тях пръстови отпечатъци са значително по-малко от останалите протектори.

Други впечатляващи характеристики на хидрогел фолиото за екран са високата прозрачност и видимост от всички ъгли, и изключително малката дебелина, благодарение на което са почти незабележими и много чувствителни при допир. Поради тази причина са подходящи и за телефони, чиито сензор за пръстови отпечатъци се намира под екрана, тъй като не възпрепядстват неговата чувствителност, както по-дебелите стъклени протектори.

Видове хидрогел протектори:

Освен под формата на прозрачно фолио, хидрогел протекторите могат да бъдат от типа anti-spy, познати още като privacy протектори, чиято особеност е затъмняването на дисплея при поглед от страничен ъгъл, което пречи на любопитни погледи да надникнат в екрана на телефона Ви.

В палитрата от хидрогел е наличен и матов протектор за екран, който е с висока устойчивост на пръстови отпечатъци.

Друг тип хидрогел протектор за дисплей е антибактериалният, който предлага над 90% защита срещу две от най-разпространените бактерии - Escherichia coli и Staphylococcus aureus.

Част от гамата хидрогел протектори са и така наречените цветни Skin-ове, които предлагат същата защита, позволявайки ви да придадете уникален външен вид и идентичност на вашия телефон. Skin протекторите могат да бъдат почиствани и с мокра кърпа без това да наруши цветността им.

Най-новото попълнение сред гамата хидрогел е UV протектора, който след "изпичане" с UV лампа придобива 5H твърдост, което го прави усточив на удари. Характерно за него е изключително малката дебелина, висока прозрачност и устойчивост на драскотини и счупване. За поставяне на UV хидрогел се използва специална машина с UV луминатор, която едновременно "изпича" и прилепя протектора плътно към дисплея на телефона.

Машина с UV луминатор
Машина с UV луминатор
Машина с UV луминатор

Марки и модели:

Сред марките мобилни телефони за които разполагаме с хидрогел протектори за екран са Apple iPhone, Samsung, Huawei, Honor, OPPO, Vivo, Xiaomi, Redmi, OnePlus, Realme, Sony Xperia, Lenovo, HTC, Meitu, Nuoio, Nokia, Black Shark, Gionee, Coolpad, Titanum, Samrtian, ZTE, Meizu, Motorola, LG, Microsoft, Sharp, Google, Asus, Wiko, Alcatel, Neffos, BlackBerry, Koobee, Doov, Hisense, Techno, Gree, ivvi, Imoo, Haier, Let, Sugar, K-Touch, BQ, Cat, Allview, Accent, Blackview, Cubot, Fairphone, Advan, Gigaset, Doogee, Vsmart, Fujitsu, Ulefone, Kodak, BLU, Vodafone, Casper, Evolveo, Elephone, Oukitel, Hyundai, Razer, Garmin, Hammer, Prestigio, Philips, Energizer, Gigaset и други.

Освен протектори за мобилни телефони са налични и такива за таблети с размер до 10 инча и смарт часовници като Apple Watch, Samsung Gear, Xiaomi Amazefit, Garmin, Huawei, Honor Watch, Fossil, Rolex, Polar, Asus, Pebble, Remax и други.