Предлагаме фабрично отключване от оператор

Предлагаме фабрично отключване от оператор

MLgroup предлага фабрично отключване от оператор за смартфони и класически мобилни телефони. Разкодирането на телефон, заключен към оператор е възможно за повечето от разпространените на пазара марки като Apple iPhone, Samsung, Xiaomi, Huaewi, HTC, Lenovo, Nokia, Motorola, Sony и други.

Какви са предимствата на фабричното отключване?

След като бъде фабрично отключен от оператор, мобилният Ви телефон може да работи свободно и постоянно със SIM карта на различни оператори без да се влияе от връщане на фабрични настройки или ъпдейт на операционната система.

Какво трябва да знаете за разкодирането от оператор?

Еднаква ли е цената за отключване на всички телефони?

Въпреки че предлагаме възможно най-добра цена за фабрично отключване от оператор услугата не е с фиксирана стойност и зависи от няколко фактора:

За да разберете каква ще е цената за разкодиране на вашият заключен към оператор телефон, можете да се свържете с нас за предоставяне на нужните детайли, а ние ще направим проверка и ще Ви дадем отговор както за стойността на услугата, така и за времето, което ще отнеме.

За всеки телефон ли е възможно фабричното отключване?

Както по-рано споменахме има различни фактори, от които зависи дали даден телефон може да бъде отключен, като водещи са модела и мобилния оператор. Поради спецификата на различните марки и доставчици на мобилни услуги, не всеки телефон може да бъде разкодиран от оператор.

Нужно ли е да ни посетите на място?

В повечето случаи отключването от оператор се извършва дистанционно и не е нужно да ни посещавате на място, а единствено да ни предоставите серийният номер на телефона (IMEI). Въпреки това за повечето Android устройства е нужно да бъдат оставени в нашият сервиз за допълнителни настройки след отключване, а в случай че не сте от София, можете да ни изпратите телефона и чрез куриер.