Смяна на задно стъкло на iPhone 11 Pro Max

Решава проблеми свързани с:

 • Счупено стъкло
 • Дълбоки драскотини

Ние предлагаме:

 • Гаранция за качество
 • Кратък срок за изпълнение

120лв.

Дизайнът на мобилните телефони претърпя различни промени през годините, а тенденциите при премиум моделите замениха познатите ни пластмасов и метален корпус със стъклен гръб.

Именно това е и една от най-уязвимите части в днешните смартфони, като често след изпускане или удар се случва стъкленият гръб на телефона да се счупи или напука.

Освен, че придава добър външен вид, задното стъкло на телефона играе ключова роля в защитата на вътрешните компоненти. В случаите когато цялостта му е нарушена, вашият смартфон е много по-уязвим от навлизане на прах или влага, които да навредят на вътрешни елементи и да доведат до неправилна работа на телефона.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СМЯНА НА ЗАДНО СТЪКЛО НА IPHONE 11 PRO Max?

Това е услуга, при която счупеното задно стъкло на вашият iPhone 11 Pro Max се отстранява със специална лазерна машина и се подменя с ново. Поради спецификата на извършване на този ремонт на iPhone, няма нужда телефонът да се разглобява. Целият процес се извършва с прецизна точност и висококачествени материали за постигане на оптимален резултат.

Важно е да отбележим, че дори и пукнатината върху задното стъкло на айфона Ви да е малка, тя може бързо да се разрастне, създавайки риск от нараняване. Счупеното задно стъкло на iPhone 11 Pro Max може да доведе и до неправилна работа на телефона.

СТЪКЛОТО НА КАМЕРАТА Е ПУКНАТО, ПОДМЕНЯ ЛИ СЕ ПРИ РЕМОНТА?

Ако вашият iPhone е със счупено стъкло на камерата след изпускане, то трябва да знаете, че това е отделен компонент, който не се подменя заедно със задното стъкло.

Смяна на стъкло на камерата е отделна услуга, чиято цена може да разберете чрез бутона "Получи Оферта" или като се свържете с нас на някой от телефоните в сайта.

КОЛКО ВРЕМЕ ОТНЕМА СМЯНАТА НА ЗАДНО СТЪКЛО НА IPHONE 11 PRO Max?

Подмяната на счупен или пукнат гръб на iPhone 11 Pro Max отнема от 1 до 3 работни дни. Добре е да знаете, че в случаите когато има кривини или усуквания по корпуса е възможно това да възпрепятства смяната на задно стъкло и да доведе до забавяне на ремонта.

ИМА ЛИ ГАРАНЦИЯ ЗА РЕМОНТА?

Отговорът е да, за смяна на счупено задно стъкло на iPhone 11 Pro Max, както и всички други ремонти, даваме един месец гаранция. Всеки донесен при нас iPhone за смяна на задно стъкло се тества преди и след направен ремонт, за да сме сигурни, че ви го връщаме в отлично състояние.

ПРИ КАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА ГАРАНЦИЯТА НЕ ВАЖИ?

В случаите когато корпуса на телефона е бил прекалено изкривен след изпускане е възможно да останат леки усуквания дори и след неговото изправяне. Ако корпусът на вашият iPhone 11 Pro Max е крив, то това би сподпомогнало за евентуално бъдещо разлепяне на задното стъкло.

Добре е да знаете също, че по-високите температури през летния сезон сподпомагат за разлепяне на екрана или задното стъкло, особено когато телефонът е бил оставен за по-дълго на слънце, в затворен автомобил или други по-топли места.

В случай че екранът или задното Ви стъкло са били разлепени, то ние можем да предложим подлепяне без нужда от цялостна смяна.

Гаранцията не важи при:

 • Следи от изпускане
 • Надиране
 • Изкривяване на корпуса
 • Счупване

В практиката си сме се сблъсквали със случаи, при които издута в следствие на неправилна експлоатация батерия е причинила повдигане на стъкления гръб. При този вариант след смяна на задното стъкло е необходимо да се подмени и подутата батерия.

 • София бул. "Мария Луиза" 102 Централна Автогара
  0896988488
 • София ул. "Йордан Йосифов" 7 - зад спирката, Студентски град
  0890418888
 • София бул. "Михаил Д. Скобелев " 56 , срещу МВР болница
  0876987676

Също може да ви хареса…

 • smyana-na-staklo-na-iPhone-11-pro-max

  Смяна на счупено стъкло на iPhone 11 Pro Max

  170лв.
 • Стъклен Privacy протектор за iPhone 11 Pro MAX

  30лв.
 • Смяна на батерия на iPhone 11 Pro Max

  100лв.
 • stuklen-protektor-za-iphone

  Стъклен протектор за iPhone 11 Pro Max

  10лв.
 • Смяна на дисплей на iPhone 11 Pro Max

  230лв.