Извършваме ремонт на AirPods

Извършваме ремонт на AirPods

Безжичните Bluetooth слушалки са едни от най-популярните мобилни аксесоари, а сред най-разпознаваемите модели на пазара са AirPods на Apple. Като често използван продукт, слушалките AirPods са с нас докато сме на път, спортуваме или вършим ежедневните си задачи, поради което те нерядко биват подложени на неблагоприятни условия, изпускане, намокряне и други.

На кои модели AirPods извършваме поправка?

MLgroup предлага сервизни услуги свързани с ремонт на безжични слушалки AirPods. В нашият сервиз можете да се възползвате от поправка на моделите:

Важно:
Предлаганите сервизни услуги са възможни само и единствено за 100% оригинални слушалки Apple AirPods. Сервизът ни не извършва поправка на реплики или имитации на AirPods.

Кои са най-често извършваните поправки на AirPods?

Ние можем да предложим ремонт на безжични слушалки AirPods с гаранция за качество и достъпна цена, а някои от най-често срещаните причини водещи до поправка на този тип аксесоари са:

В сервизът на MLgroup можете да се възползвате от безплатна диагностика при проблеми с Apple AirPods, а в случай че се нуждаете от ремонт, може да ни посетите в някой от нашите магазини.