Извършваме премахване на Google акаунт

Извършваме премахване на Google акаунт

Нерядко се случва след връщане към заводски настройки, Android телефон или таблет да ни поиска потвърждение на използван Гугъл акаунт, чиято парола обаче не помним и не успяваме да възстановим. За съжаление при тази ситуация няма как устройството да бъде активирано, за да се изполва функционално. В случай, че разполагате със заключено Android устройство можем да Ви предложим изгодна цена за премахване на забравен Google акаунт.

От какви устройства може да се премахне заключен Гугъл акаунт?

Забравен Google акаунт може да се премахне както от най-разпространените марки мобилни телефони и таблети с Android на пазара, като например Samsung, Xiaomi, Huawei, Nokia, Motorola и др., така и от по-рядко срещани смарт устройства.

Запазва ли се информацията в телефона при отключване на Google акаунт?

Отговорът е не. Дори и телефонът или таблета да не са връщани към заводски настройки, при премахване на забравен Гугъл акаунт се губи и цялата информация от устройството.

Каква е цената и колко време отнема ?

Отключването на Google акаунт отнема от 1 до 3 работни дни в зависимост от натовареността, а цената за премахване на гугъл акаунт е между 20лв и 50лв в зависимост от марката и модела на Android телефона.